7.060 HTV Wettelijke Kaders Publieke Veiligheid 2

€ 65,00 (incl. BTW):
Bestellen
Contact opnemen
 
Het theorie-examen WKPV 2 bestaat uit 55 vragen. Voor een voldoende moeten 39 vragen goed beantwoord zijn. Het examen duurt maximaal 80 minuten en wordt digitaal afgenomen.
 
Deze module is bedoeld voor de persoon die de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid volgt of gaat volgen en nu graag onbeperkt vragen en proefexamens wil maken.
 
E-LEARNING  
In de elektronische leeromgeving is de theorie van de WKPV 2 opgebouwd uit de volgende hoofdstukken:
1. Algemene plaatselijke verordening    
2. Wegenverkeerswet 1994    
3. Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990    
4. Vuurwerkbesluit    
5. Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen   
6. Wet op de kansspelen   
7. Tabaks- en rookwaren en Drank- en Horecawet   
8. Winkeltijdenwet   
9. Wet personenvervoer 2000   
10. Besluit personenvervoer 2000   
11. Wet op de economische delicten   
12. Waterwet   
13. Wet bodembescherming    
14. Visserijwet   
15. Wet milieubeheer
 
De opleiding is gebouwd op 3 pijlers: theorie, vragen en proefexamens. Bij deze opleiding maakt u gebruik van de LOKAAL 58 App.
 
THEORIE
In de elektronische leeromgeving wordt de theorie op twee manieren aangeboden; via hoorcolleges en tekst verdeeld over hoofdstukken.
 
Hoorcolleges
Een hoorcollege is een verbale uitleg van de theorie aan de hand van duidelijke voorbeelden. Het beeld van het hoorcollege is telkens een duidelijke samenvatting van de lesstof in opsommingen of in schema’s. De hoorcolleges in de ELO zijn inmiddels al meer dan 65.000 keer beluisterd en bekeken.
 
Tekst
Nadat u de hoorcolleges heeft beluisterd, leest u de theorie rustig door in uw eigen tempo.
 
VRAGEN
U maakt de vragen op twee manieren; via de memotrainingen en door de door u zelf samengestelde extra oefeningen.
 
Memotrainingen
Een memotraining is een persoonlijke herhalingstraining met 25 vragen die wordt gegenereerd aan de hand van uw behaalde kennisniveau. Elke vraag is gekoppeld aan een onderwerp. ‘s Nachts genereert de memotrainer die vragen over die onderwerpen waarmee u nog moeite heeft. De memotrainer zorgt er zo dus voor dat de lesstof in uw lange termijn geheugen wordt opgeslagen. In een memotraining komen de fout beantwoorde vragen net zolang terug totdat u het gewenste kennisniveau van dat bepaalde onderwerp heeft behaald.
 
Extra oefeningen
Middels de extra oefeningen kunt u uw leerbehoeftes en wensen individualiseren. In de extra oefening kunt u zelf het aantal vragen bepalen en over welke onderwerpen u die vragen wil ontvangen. Een extra oefening kan zelfs alle vragen bevatten die er over een bepaald hoofdstuk in de database beschikbaar zijn. Daarnaast kunt u de vragen specificeren op basis van uw gegeven antwoorden. Er kan dan een selectie gemaakt worden van vragen die u eerder niet correct heeft beantwoord. Zo traint u gericht en dus zeer efficiënt op moeilijke vragen. De frequentie van het aanmaken van extra oefeningen is ongelimiteerd. U kunt dus zoveel en zo vaak oefenen als u wilt. 
 
PROEFEXAMENS
U heeft de mogelijkheid om onbeperkt proefexamens te maken. De ELO selecteert uit de database willekeurig 55 examenvragen volgens de ExTH-toetsmatrijs. De vorm, inhoud en moeilijkheidsgraad van de proefexamens zijn afgestemd op het ExTH-examen en in lijn met de ExTH-toetsmatrijs. Na afloop van elk proefexamen kunt u door alle vragen bladeren, maar u kunt ook aanvinken dat u slechts de onjuist beantwoorde vragen wilt doornemen.
 
Uitleg per vraag
Elke bovengenoemde oefenvorm heeft de mogelijkheid om alle vragen terug te kijken. Elke vraag heeft een toelichting op het gegeven antwoord. Zo kunt u direct de toelichting bestuderen en hoeft u dit niet na te zoeken in een lesboek. Alle theorie heeft u dus direct bij de hand.
 
LOKAAL 58 APP
De gehele opleiding volgt u op uw computer, laptop of tablet. Omdat u de beschikking heeft over onze LOKAAL 58 App, is alle theorie en vragen goed te maken op uw smartphone. Zo heeft u 24/7 toegang tot de volledige opleiding waar en wanneer u maar wilt. 
 
VOOROPLEIDING EN OPLEIDINGSNIVEAU
Voor deelname aan deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Het opleidingsniveau wordt ingeschaald op MBO 3 niveau.
 
STUDIEBELASTING
De mate van studiebelasting is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau en de vooropleiding van de deelnemer. Voor deze opleiding kunt u uitgaan van circa 20 uren per week.
 
INVESTERING €65
LOKAAL 58 is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. U bespaart 21% op uw opleidingskosten omdat deze opleiding is vrijgesteld van BTW.

7.060 WKPV 2 zelfstudie (60 dagen toegang)