2.060 BOA Basis Praktijk 2023

€ 75,00 (incl. BTW):
Bestellen
Contact opnemen
 
Het examen BOA Basis Praktijk bestaat uit het voeren van twee bekeuringsgesprekken en het opmaken van één proces-verbaal. Voorafgaand aan het contact met de overtreder wordt u door de examinator gebriefd. U mag aantekeningen maken en vragen stellen. Na het tweede bekeuringsgesprek, krijgt u 30 minuten de tijd om van één van de twee bekeuringsgesprekken het proces-verbaal op te maken. 
 
E-LEARNING  
In de elektronische leeromgeving leert u welke elementen essentieel zijn bij een effectief bekeuringsgesprek en hoe u die elementen optimaal gebruikt. De 11 cases die van toepassing zijn op het examen worden vanaf de briefing tot en met de uitwerking van het proces-verbaal besproken. 
 
Bekeuringsgesprek  
Aan de hand van een 5-stappenplan doorloopt u alle kritische beoordelingspunten om het bekeuringsgesprek op professionele en effectieve wijze uit te voeren. In een hoorcollege beluistert u de briefing, de aandachtspunten voor het examen en het effectieve bekeuringsgesprek. Op beeld leest u mee met de 5 stappen van het stappenplan. 
 
Proces-verbaal  
Het proces-verbaal dat u op het examen uitschrijft, moet de rechterlijke toets kunnen doorstaan; juist, volledig en duidelijk leesbaar ingevuld. Eén cruciale fout in het proces-verbaal heeft als resultaat dat het gehele examen als onvoldoende wordt beoordeeld. In de elektronische leeromgeving vindt u de uitwerking van de 11 processen-verbaal die op het examen worden geëxamineerd. 
 
LOKAAL 58 APP
De gehele opleiding volgt u op uw computer, laptop, smartphone of tablet. Bij deze opleiding maakt u gebruik van de LOKAAL 58 App. Zo heeft u dus 24/7 toegang tot de volledige opleiding waar en wanneer u maar wilt. 
 
VOOROPLEIDING EN OPLEIDINGSNIVEAU
Voor deelname aan deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Het opleidingsniveau wordt ingeschaald op MBO 3 niveau.
 
DOELSTELLING EN DOELGROEP
Met deze opleiding bereidt u zich voor op het BOA-examen bij ExTH. Het is bedoeld voor personen die het BOA-getuigschrift willen behalen.
 
VRIJSTELLING
Om te bepalen of u voor bepaalde onderdelen van het examen vrijstelling heeft, neemt u contact op met de Dienst Justis van het ministerie van Justitie en Veiligheid.
 
STUDIEBELASTING
De mate van studiebelasting is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau en de vooropleiding van de deelnemer. Voor deze opleiding kunt u uitgaan van circa 20 uren per week.
 
INVESTERING €75
LOKAAL 58 is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. U bespaart 21% op uw opleidingskosten omdat deze opleiding is vrijgesteld van BTW.

BOA Basis Praktijk (60 dagen toegang)